Animaatio eBrochure Multimedia Video Virtuaalitekniikka Visualisointi

Hyvin toteutetut ja laadukkaasti tallennetut video-otokset ovat merkittävä osa havainnollista ja toimivaa markkinointi-, koulutus- ja dokumentointimateriaalia.

Käyttöliittymät

Selkeät ja helppokäyttöiset käyttöliittymät ovat tärkeitä videoiden ( ja animaatioiden) esittämisessä.  Sisältöön linkittävät valikot sekä materiaalin joustava pikaselailumahdollisuus parantavat videomateriaalin käytettävyyttä perinteiseen videotallennukseen verrattuna. Interaktiivisessa videossa käyttäjällä on myös itsellään mahdollisuus lisätä videon katselun aikana omia valikkoja, tekstityksiä, kirjanmerkkejä sekä muistilappuja myöhempää käyttöä varten "kuvan tarkkuudella".


Oheinen kuva esittää tyypillistä Interaktiivista käyttöliittymää ja sen editoitavia muuttujia.

Karjalaisten Sukuseurojen Multimedia CD - konseptilla esitellään ja dokumentoidaan
 sukujen vanhoja kotiseutuja ja asuinpaikkoja.

Videoiden jakelusta

Video-otokset voidaan multimediatuotannoissamme "tallentaa" EXE-tiedostoon sisälle, joka parantaa merkittävästi niiden suojausta laitonta kopiointia vastaan ja lisää myös turvaa ei-toivottua käyttöä vastaan. Edellisen lisäksi videot voidaan tarvittaessa varustaa myös "konekohtaisella" käyttäjätunnuksella ja salasanalla.
Markkinoilla yleisesti käytetyillä esitysohjelmilla kuten Microsoft Media Player, PowerPoint, Macromedia Director, Adobe Flash, Apple QuickTime jne tätä yritysten tuotteiden tietosuojan ja salassapitovaatimusten kannalta tärkeää ominaisuutta ei ole saatavilla tai se on jopa murrettavissa kaupallisesti saatavilla ohjelmilla.

Videon laatutaso ja tiedostoformaatti

Voimme tuottaa materiaalia usealla eri laatutasolla ja tiedostoformaatilla huomioiden kulloisenkin käyttötarkoituksen sekä jakelumenetelmän.

 
Esimerkki vastaa yleisesti multimediatuotannossa käytettyä videon kuvakokoa ja laatutasoa.

Tallennusformaatti on AVI DivX ( www.divx.com )

datan siirtonopeus 2.0 Mbps,
kuvakoko 500 * 400 pix,
kesto 11 s,

tiedoston koko 1.43 Mb

(07/2002)Etusivu Osaaminen Sovellutuksia Referenssejä Demo-ohjelmia Yhteystiedot
 

© Aki Veijalainen 1994-2014