Animaatio eBrochure Multimedia Video Virtuaalitekniikka Visualisointi

Olen erikoistunut teknisten tuotantohyödykkeiden ja palveluiden multimedia sekä hypermedia sovellutusten tuottamiseen.

Usean vuoden kokemukseni, kehittyneiden tuotantomenetelmien sekä laadukkaiden työvälineiden ansiosta voin toteuttaa multimediaprojektinne kilpailukykyisesti ja lyhyellä toimitusajalla. Olen toteuttanut jo yli 100 multimediasovellutusta eri teollisuuden- ja palvelualan asiakkaalle.

Multimediasovellutusten erityispiirteitä ovat mm ...
  • sovellutusten ajoa varten tarvittava ilmainen runtime ohjelma on kooltaan vain noin 450 kb
  • tukee sisäisesti useita multimediatiedostoformaatteja eikä vaadi siis ylimääräisiä ja usein runsaasti levytilaa vaativia laiteohjaimia, DLL kirjastoja, käyttöjärjestelmäspecifisiä ajureita tai katseluohjelmia eikä niiden asennusta.
  • em. multimediatiedostot voidaan pakata EXE-tiedoston sisälle
  • tukee suoraan Internet tietoverkon HTTP, FTP, eMail, CGI, ym toimintoja.  Internet sovellutusten käyttämiseen ei tarvita esimerkiksi erillistä weppiselainta tai sähköpostiohjelmaa
  • OnLine ja OffLine, modulaarinen rakenne, erinomainen tietoturva, verkon yli päivitettävissä
  • lyhyet asennusajat ja nopeat sovellutuksen käynnistykset
Ilmoittamalla yhteystietonne toimitan Teille esittelyohjelmani, joka esittelee useita multimedian sovellutusmahdollisuuksia sekä otteita eräistä referenssitöistäni. Olen mielelläni myös Teidän käytettävissänne suunnitellessanne alaan liittyviä sovellutuksia.


Rolls-Royce Oy

Ship Concepts multimedian pääkäyttöliittymä.

Multimedian avulla esitellään mm. propulsio- ja koneistoratkaisuja eri laivatyypeille.Digitaaliset Esitteet


Digitaalinen Esite (Digi Brochure, eBrochure) on siirrettävissä nopeasti loppukäyttäjälle esimerkiksi sähköpostin liitetiedostona, se on interaktiivinen ja se voi sisältää kaikkia edellä mainittuja multimedian erityispiirteitä tietoturvallisessa EXE-tiedostossa eikä mitään katseluohjelman plug-in´eja, laiteajureita tai luokkakirjastoja tarvitse koneeseen asentaa. Digitaalinen Esite on nopea käynnistää, ja sen suorituskyky sekä ominaisuudet ovat ylivoimaisia esimerkiksi Flash tai Java/JavaScript-sovellutuksiin verrattuna.

Voitte tutustua Digitaalisen Esitteen peruskonseptiin sekä muutamiin asiakassovellutuksiin osoitteessa < eBrochure.abut.fi >.

Kertomalla omista tarpeistanne ja toimialastanne  palautelomakkeellamme voin toimittaa teille myös muita referenssisovellutuksia tutustumista varten.
Näytönsäästäjät
Multimedian eräs sovellutusalue ovat näytönsäästäjät eli screensaver'it.
Näytönsäästäjäsovellutus voi sisältää kaikkia tunnettuja multimedian elementtejä.

 
Etusivu Osaaminen Sovellutuksia Referenssejä Demo-ohjelmia Yhteystiedot

© Aki Veijalainen 1994-2014